Lenyűgöző látványt nyújtott az ünnepi díszbe öltözött Avasi kilátó és lillafüredi vízesés

Megosztás

Március 15-én a 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseinek és áldozatainak tiszteletére ünnepi fénybe öltözött a megújult Avasi kilátó és a lillafüredi vízesés is, a látvány pedig igazán lenyűgöző volt.

Az Avasi kilátó már a Kocsonyafesztivál idején is bizonyította, hogy mindig meg tud újulni és a különböző fényfestések segítségével mindig bámulatos látványt nyújt.

Fotó: Taba Benő

Nem volt ez másképp a nemzeti ünnepen sem. A közösségi médiát valósággal elárasztották a megújult és díszbe öltözött kilátóról készült képek.

A lillafüredi vízesés az adventi időszakban kapott gyönyörű fényfestést, aminek köszönhetően a szokásosnál is nagyobb látványosságnak számított. Minden nap sok miskolci és turista kereste fel a megvilágított vízesést. Az adventi kivilágítást itt tekintheti meg.

A nemzeti ünnepen sem okozott csalódást a vízesés látványa, amelyet az Avasi kilátótól eltérően nemcsak március 15-én tekinthetünk meg. Az ünnepi díszben  március 16-án és 17-én 18:00 órától is gyönyörködhetnek a Lillafüredre látogatók. A Hotel Palota Lillafüred egy képet is megosztott a Facebook-oldalán.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Nyitókép: Osztie Tibor – Minap.hu

Kapcsolódó cikkek