Hatalmas tömeg a Kocsonyafesztivál zárónapján, Veres Pál is aktív maradt

Megosztás

A megnyitó után Miskolc polgármestere szombaton főzött és megmutatta a várost Budapest főpolgármester-helyettesének is. A miskolciak pedig ismét remekül érezték magukat a jobbnál jobb programokon.

Veres Pál saját közösségi médiás felületén adott hírt az illusztris vendég érkezéséről és elkalauzolásáról, valamint a Kocsonyafesztivál kitűnő hangulatáról. Az eseményekről képeket is megosztott.

Tüttő Kata, Budapest főpolgármester-helyettese is ellátogatott a Kocsonyafesztiválra. Veres Pál azt írta, örömmel látta vendégül, és büszkén mutatta meg, hogyan ünnepel Miskolc. A polgármester egyébként másban is aktív volt. Szombaton más elfoglaltsága is akadt Veresnek, erről szintén maga számolt be. “Fördős Zé és Eisler Zsolt mellett segédkezhettem tegnap a főzésben.

Mi más készülhetett volna a Kocsonyafesztiválon mint kocsonya, egy kis ázsiai ízesítéssel. De a malacfül burgerük is tetszést aratott a közönség soraiban. A Miskolci Pikniken Rácz Jenő séffel főzhettem, most a Street Kitchenes csapattagokkal” – fogalmazott a polgármester.

Vasárnap szintén hömpölygő tömeg a belvárosban, remek ételek, fantasztikus koncertek és megszámlálhatatlan kísérőprogram. És hogy milyen volt a vasárnap esti hangulat? Beszéljenek a képek.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek