A BAZ megyei rivális otthonából hozta el a három pontot a DVTK

Megosztás

Egy kiállítást követően többször is eldönthette volna a meccs sorsát a Diósgyőr, de végül elég volt az egy gólos előny az egyre reménytelenebb helyzetbe kerülő Mezőkövesd otthonában.

Minden pont nagyon fontos az utolsó helyen álló Mezőkövesdnek, ennek megfelelően is léptek pályára. Amikor először került előnybe a DVTK, akkor még sikerült egalizálniuk a hazaiaknak, de végül a Diósgyőr elvitte mindhárom pontot.

A második félidő derekán sikerült összehozni a győztes találatot a vendégeknek, majd a 77. percben kiállították Szilágyit. Két perccel később úgy tűnt, el is dőlt végképp a találkozó, de Gera gólját végül érvénytelenítették les miatt.

Mezőkövesd – DVTK: 1-2!

OTP Bank Liga 24. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC – Diósgyőri VTK 1-2 (1-1)

Mezőkövesd, Városi Stadion, 3850 néző. Játékvezető: Antal Péter (Bornemissza Norbert, Vígh-Tarsonyi Gergő).
MZSFC: Riccardo PISCITELLI – KOJNOK Zsolt, Andrej LUKIĆ, PILLÁR Róbert, VAJDA Sándor – SZOLGAI Máté, Marko BRTAN – MOLNÁR Gábor, CSEKE Benjámin, CSERI Tamás – Stefan DRAŽIĆ. Vezetőedző: Milan MILANOVIĆ.
DVTK: Artem ODYNTSOV – GERA Dániel, SZATMÁRI Csaba, Marco LUND, Bitok STEPHEN – BÉNYEI Ágoston, HOLDAMPF Gergő, Alexander VALLEJO – JUREK Gábor, Bright EDOMWONYI, Rudi POŽEG VANCAŠ. Vezetőedző: Vladimir RADENKOVIĆ.

Csere: CSERI Tamás helyett BŐLE Lukács és SZOLGAI Máté helyett SZILÁGYI Szabolcs az 57., Bright EDOMWONYI helyett SZABÓ Levente és JUREK Gábor helyett Francisco FEUILLASSIER a 61., MOLNÁR Gábor helyett UGRAI Roland és Marko BRTAN helyett David BABUNSKI a 75., KOJNOK Zsolt helyett KÁLLAI Kevin a 80., BÉNYEI Ágoston helyett Argyris KAMPETSIS a 88.. Rudi POŽEG VANCAŠ helyett Vladislav KLIMOVICH a 90+2. percben.
Sárga lap: KOJNOK Zsolt a 31., Rudi POŽEG VANCAŠ a 41.,  GERA Dániel az 50., SZOLGAI Máté az 56. percben.
Piros lap: SZILÁGYI Szabolcs a 79. percben.
Gólszerző: SZATMÁRI Csaba (0-1) a 16., Stefan DRAŽIĆ (1-1) a 45., BÉNYEI Ágoston (1-2) a 72. percben.

(Forrás: Dvtk.eu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek