Egy stadion ezer arca – Keresztény buli lesz a DVTK Stadionban

Megosztás

Az Ez az a nap! felekezetközi keresztény mozgalom szervez fergeteges bulit 2024. június elsején, Miskolcon. A budapesti Puskás Stadionban és a debreceni Nagyerdei Stadionban tartott telt házas rendezvényei után, a DVTK Stadionban a kortárs keresztény könnyűzene kimagasló tehetségei, mint például a Grammy- és Dove-díjas Chris Tomlin hív mindenkit Isten közös imádatára.

Az Ez az a nap! egy felekezetközi, de nem ökumenikus keresztény mozgalom, amely szeretné a keresztények egységét a közös imádság és szeretetteljes együttlét segítségével előmozdítani az evangélium értékeit is hitelesen közlő keresztény zene révén.

Ahogyan azt a bemutatkozásból kiderül, az ország és a nemzet megtéréséért imádkoznak és népszerűsítik a drogmentes, tiszta életet, de nem foglalkoznak a hívők identitásával. Nézőpontjuk alapja, hogy „a zene olyan eszköz Isten kezében, amellyel könnyebben kifejezhetjük az iránta érzett szeretetünket. Célunk, a világ szemében is bizonyság lenni azáltal, hogy a kölcsönös szeretet jellemez bennünket. Vágyunk szorosabbra fűzni a keresztények közötti egységet.” Az ezredforduló óta az európai méretűvé nőtt mozgalom rendezvényein a Kárpát-medencéből érkező, több százezer embert, harminc nemzet előadói kápráztatták már el.

A miskolci koncert sztárja Chris Tomlin énekes-dalszerző és dicsőítésvezető lesz. A kortárs keresztény zene Azahriahja, aki többmillió eladott lemezzel büszkélkedhet. A Time magazinban a legtöbbet énekelt előadóként is emlegette. Legnépszerűbb dalai a How Great Is Our God (Mily nagy Istenünk) és az Our God (Nincs más Isten). A nyár eleji, könnyűzenei koncertre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Szerző: Safranka János

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek