Jelentősen bővül a sárospataki rendelőintézet, beépítik a második emeletet

Megosztás

A kétszintesből így háromszintes épület lesz, már az építési vállalkozót keresi az önkormányzat. Ha minden rendben lesz, jócskán csökkenhet a hely szűkössége.

A Comenius utca 20. szám alatti rendelőintézet tetőterének utólagos beépítésére keres vállalkozót az önkormányzat. A március 4-i Közbeszerzési Értesítő szerint a rendelőintézet jelenleg az épületben 3 szinten működik (alagsor, földszint, első emelet). A szakrendelések jelenlegi helyükön csak szűkösen képesek a vállalt feladataikat korszerűen ellátni. A tervek szerint a második emelet beépítésével javulnak az orvosszakmai feltételek, továbbá a térnövelés mellett képes lesz a minimum feltételek kielégítésére, valamint a jelenlegi orvosszakmai elvárásoknak megfelelő építészeti keretek biztosítására.

A második emeleten kaphat helyet a családbarát váró; a belgyógyászat, a reumatológia, a neurológia kúraszerű ellátás; a belgyógyászat, a belgyógyászati kardiológia, a kardiológia UH; a terheléses EKG; az infúzióraktár; a lépcsőház; a közlekedők; a raktárak; mosdók mellett az orvosi szoba és az endokrinológia, az ideggyógyászat. A terület összesen 592 négyzetméter. A jelenlegi tervek szerint 12 hónap alatt kell elkészülni a munkával. Kép forrása: Sarospatak.hu.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek