Reszkess Felcsút! – Borsodi focicsapatot szponzorál Erdei Sándor Zsolt

Megosztás

A miskolci képviselő nagy focirajongó hírében áll, ezért annyira talán nem meglepő a legfrissebb bejelentése.

Mezgarnitúrával támogatja az Edelénnyel szomszédos Szendrőlád futballcsapatát a momentumos Erdei Sándor Zsolt. Mint közösségi oldalán írja, nehéz helyzetben lévő lelkes fiatalokat kívánt támogatni és a szendrőládi sportolók játékát régóta követi.

“Tavaly megnyerték a megyei III. bajnokságot, így feljutottak, és már itt is sok szép győzelmet szereztek.” Bejegyzésében Kálló Barnabás edzőt is megemlíti, aki kiválóan fogja össze a csapatot. Erdei hangsúlyozza azt is, hogy nem képviselői keretéből támogatja a focistákat, hanem saját forrásból.

“Bízom benne, hogy az új mezben nagyon szép sikereket érnek majd el! Idén reális cél a középmezőny, jövőre pedig, megerősödve, akár a bajnokság megnyerése.Aztán reszkess Felcsút! ” – írja a képviselő.

Az új mez külön pikantériája, hogy (akárcsak más szponzor esetében) a “Rokker Zsolti” név és egy bátor oroszlán grafikája is felfedezhető rajta. Továbbá azt is megtudtuk Erdeitől, hogy a nagylelkű felajánlásért cserébe hivatalosan is játékosa lesz a szendrőládi csapatnak.

A Velünk a Város frakciójának képviselője legutóbb azzal került a Borsod24 hasábjaira, hogy  vasgyárnak emléket állító, 3 méter magas, “kihasználatlanul álló” salaküst szoborral kapcsolatban egy igazán merészet álmodott.

A vadonatúj mezek éles bevetés előtt

Fotók: Erdei Sándor Zsolt Facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek