A Fidesz miskolci elnöke beleszállt Magyar Péterbe, amit válaszban kapott azt nem tette zsebre

Megosztás

Az Integritás Hatóság elnökével találkozott tegnap Magyar Péter. A találkozóról Facebook-oldalán tájékoztatta a követőit, a bejegyzéshez azonban hozzászólt a Fidesz miskolci elnöke is, de amit válaszban kapott, azt nem tette zsebre.

Konstruktív egyeztetést folytatott Bíró Ferenccel, az Integritás Hatóság elnökével Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter exférje. „Egyetértettünk abban, hogy a hatóságnak a mostaniaknál erősebb (nyomozati) jogkörökkel kellene rendelkeznie az uniós pénzek felhasználásával kapcsolatos rendszerszintű visszaélések könnyebb felderítése és megakadályozása érdekében” – írta erről.

“A jövőben az együttműködést konkrét ügyek mentén, a rendelkezésemre álló információk átadásával folytatjuk” – tette hozzá Magyar Péter, aki egyben megköszönte, hogy a fideszes Tényi István az interjúiban elhangzottak miatt feljelentéseket tett.

“Ha esetleg van hozzá bátorsága, akkor javaslom, hogy a jövőben ne rám kihegyezve és ne ismeretlen tettes ellen tegyen feljelentéseket, hanem a valódi felelősöket megnevezve, a valódi bűncselekmények miatt” – írta ezzel kapcsolatban Magyar.

Hasonló »műsort« annak idején Simicska is adott. Most Magyar próbálja fletót hatalomra juttatni. Nyugi, nem fog menni” – szólt hozzá a bejegyzéshez a Fidesz miskolci elnöke, Sebestyén László.

Sebestyén megjegyzése nem maradt válasz nélkül. Magyar Péter a következő kérdéssel fordult a Fidesz helyi elnökéhez:

Nem szeretne itt is egy nagyot buzizni, ahogy szokott? Én, Gyurcsányt hatalomra…. aha:) azt hiszem képviselő úr sehol nem volt, amikor mi Gulyás Gergővel küzdöttünk ellene már 2006-ban – válaszolta Magyar Péter

Sebestyén László erre a megjegyzésre már nem tudott válaszolni. Az eset külön érdekessége, hogy a Gyurcsányozó fideszes politikus korábban az MSZMP tagja volt, igaz ezt hosszú időn keresztül igyekezett eltitkolni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek