Hogy vitte ki ilyen simán? Miskolcról lopott 54 tábla csokit ez a fiatal fiú

Megosztás

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az elkövető azonosításában. Szinte hihetetlen, de a jelek szerint feltűnés nélkül kijutott 54 tábla (!) csokival a ruhájába rejtve.

Pedig annak hatalmas kiterjedése és súlya is van, mégis megoldotta. Vagy nagyon szereti az édességet, vagy feketén eladni akarta a csokoládékat. A rendőrség mindenesetre már keresi a kamera felvételei alapján.

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/683/2024. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen személlyel szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2024. február 8-án délelőtt egy miskolci üzletből 54 darab táblás csokoládét tulajdonított el, több mint 70 ezer forint értékben.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a fotón látható elkövető személyazonosságának a megállapítása. A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a fotón látható férfival kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek