Teljesen megújul az ózdi óvoda, hamarosan birtokba is vehetik a gyerekek a csodaszép épületet

Megosztás

Nem kétséges, hogy nagyon jó lesz ebbe a megújult oviba járni. Nemsokára a célegyenesbe érkeznek a munkálatok.

Janiczak Dávid saját közösségi médiás felületén tájékoztatott a munkálatok alakulásáról. “HAMAROSAN BIRTOKBA VEHETIK A GYEREKEK A NEMZETŐR ÚTI ÓVODA MEGÚJULT SZÁRNYÁT

Folyamatosan figyelemmel kísérem projektjeink megvalósulását. Jó látni, hogy amit elterveztünk megvalósul, különösen ha a gyerekek neveléséről, oktatásáról szóló intézményről beszélünk. Korábban szintén egy pályázatból az épület egy része megújult, azóta várta mindenki, hogy a fennmaradó rész is modern, új, élhető felújítást kapjon. Most ennek is eljött az ideje. Teljes szigetelés, vadonatúj nyílászáról, napelem rendszer, és amit a pályázat nem támogatott, a belső teljes festést, mi hozzátettük, valamint kérték az oldalsó fali lámpák cseréjét is, ezt pedig a vállalkozó tette hozzá. Bent még festés, egy-egy hibajavítás, takarítás van hátra, kívülről pedig már csak a színezés, és várhatóan márciustól már újra birtokba vehetik a gyerekek és nevelőik!

Az energiahatékonyság növelő beruházás TOP PLUSZ pályázat keretében valósulhatott meg” – osztotta meg a részleteket Janiczak Dávid.

A polgármester azért szivárogtatott néhány fotót, hogyan is fog kinézni a megújult épület.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek