Új kutyafuttatót kapott a Miskolci Állategészségügyi Telep

Megosztás

A kétszázadik nyíltnapon, szombat délelőtt adták át a telepen a kutyafuttatót, amely a Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány támogatóinak köszönhetően épülhetett meg. Az eseményről Veres Pál is személyesen részt vett.

“Valóra vált ma Kicsi álma, legalábbis az egyik” – kezdte bejegyzését Veres Pál polgármester. Kicsi a telep egyik lakója, aki már több mint két éve él a telepen, eddig sajnos nem volt, aki örökbe fogadta volna. Az egyik álma nem más volt, mint egy új kutyafuttatót. Éppen ezért az új, elkerített terület a „Kicsi álma” nevet kapta és ő volt az első szerencsés, aki kipróbálhatta az új területet.

Kicsi nagy örömmel vette birtokba a kutyafuttatót, gyorsan végig is jelölte azt. Hiába jelölte meg területét, természetesen nemcsak Kicsi használhatja majd a területet, hanem a telep többi lakója is.

Veres Pál polgármester azt is kiemelte, hogy:

“Országos szinten is ritka az olyan telep, ahol így gondoskodnak a befogadott állatokról, és még ritkább, hogy kutyafuttató épüljön a négylábú lakók számára.”

Kicsi másik álma, hogy egy szerető családra és otthonra találjon. Így annak ellenére, hogy már a telepen is jobban érezheti magát, bízunk benne, hogy hamar megtalálja életre szóló társát/társait és gondoskodó családra lel.

A teljes bejegyzést itt tekinthetik meg:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fotó: Veres Pál – Facebook

Kapcsolódó cikkek