Szombat esténként a nappalinkban üdvözölhetjük Nótár Maryt

Megosztás

Szeptemberben debütált az TV2 legújabb showműsora, a szombat esténként jelentkező Mutasd a hangod!. Most vadonatúj adásokkal tér vissza és olyan új arcokkal, mint a borsodi énekesnő.

A műsorban népszerű énekesek, celebek segítik azokat a játékos kedvű párokat, akiknek hat másik civil énekelni tudó vagy éppen nem tudó karaktert kell alaposan meghallgatniuk. A játék természetesen nem babra megy, ha a páros sikeresen kiválasztja tátogás alapján a hamis hangokat, akkor 500 ezer forintot zsebelhetnek be körönként, de a fődíj nem kevesebb, mint 5 millió forint.

Mindebben az izgalomban lehet része mindannyiunknak február 3-tól, ha szombat este bekapcsoljuk a tévét. Tudomásunk szerint az énekesnő eddig nem szerepelt országos csatorna rendszeres vendégeként, ez egy új szerep lesz az életében.

Minden bizonnyal nem azért vállalta el a műsort, mert nagyon unatkozik; közösségi oldalán nyomon követhetjük zsúfolt hétvégéit. Nótár Mary számos céges buli, lagzi és különböző szórakozóhelyek vendége Debrecentől Budapestig.

Egyébként Mary a termékenyebb alkotók közé tartozik, jellemzően két-három havonta új dallal jelentkezik.

Fotó: Facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek