A rendőrség keresi a miskolci táskatolvajt – egy parkoló autóból csente el zsákmányát

Megosztás

Mivel több kamerafelvétel is megörökítette az autóból lopó tolvajt, jó eséllyel nem lesz túl nehéz azonosítani az elkövetőt.

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/4238/2023. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2023. október 6-án 16 óra előtt Miskolcon, a Tass utcában parkoló egyik autóból eltulajdonított egy táskát, amiben többek között a tulajdonos személyes iratai, bankkártyája, és közel 30 ezer forint készpénze volt. Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a fotón látható elkövető személyazonosságának a megállapítása.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a fotón látható férfival kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon – tudatta a Police.hu.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek