Megújulás: rengeteg utat újraaszfaltoznak Ózdon, 200 milliós keretet használnak fel

Megosztás

A város úthálózatának erősen lepusztult részei megújulnak, Janiczak Dávid mindig is fontosnak tartotta, hogy az ózdi utak állapotát minél inkább felújítsák a lehető leghamarabb. Most egy komoly lépés következik.

Az ózdi városvezető maga számolt be a részletekről a közösségi médiában. “HAMAROSAN INDUL AZ UTAK ASZFALTOZÁSA A 200 MILLIÓS PÁLYÁZATI KERETBŐL. Az alábbi utak újulnak meg️. (a felsorolás kissé lejjebb található)

Az utak állapotának javítása mindig is prioritás volt számomra, így mindig minden lehetőséget megragadtam, hogy keretet találjunk a fejlesztésekre. Büszke vagyok rá, hogy az elmúlt 5 évben minden évben sikerült nagyobb keretet felhasználni a város úthálózatának javítására, így egyre több önkormányzati útszakasz újulhatott meg teljes szélességben!

Ma hivatalosan átadásra került a munkaterület a nyilvános közbeszerzési eljáráson kiválasztásra került vállalkozó számára. Ez azt jelenti, hogy amint az időjárás lehetővé teszi, elkezdődhet a TOP+ program keretből elnyert összegből a város úthálózatának újabb fejlesztése.

Idén a következő útszakaszok kapnak teljes aszfaltborítást:

➡️Bolyki főút szerviz útja

➡️Radnóti utca egy szakasza

➡️Bláthy Ottó utca

➡️Liszt Ferenc utca I. ütem

➡️Árpád vezér út 20. előtti útszakasz+parkoló

➡️Krúdy Gyula út egy szakasza

➡️Tinódi út egy szakasza

➡️Lomb utca

➡️Bajcsy-Zsilinszky utca

➡️Ady Endre út

➡️Damjanich út II. ütem

➡️Szövetkezeti utca II. ütem

➡️Somsályfő út II. ütem

Természetesen, ahogy ígértem a Drótos-tetőre vezető út is teljes hosszban új aszfaltot kap amikor az időjárás lehetővé teszi, csak az még egy másik, korábbi keret része” – zárta beszámolóját Janiczak Dávid.

Térképen a megújuló útszakaszok

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek