Egy seregnyi tűzoltóautó lepte el az avasi lakótelepet szerda este

Megosztás

Sokan megijedtek a látványtól, de szerencsére végül nem volt szükség komoly beavatkozásra, de ez még a sokat látott miskolciakat is meglepte, hatalmas erőkkel vonultak ki a tűzoltók az egyik panelházhoz.

Ildikó a közösségi médiás csoportban tette fel a kérdést, hogy valaki tudja-e mi történt az Avason. Szentgyörgy utca környéke, a postával szembeni oldalon “sok-sok tűzoltó, mentő, rendőr.” Andrea megnyugtató válasszal szolgált, hogy ő ott lakik és szerencsére nem kellett beavatkozniuk.

Az egyik Szilvás utcai társasházban füstszivárgást észleltek. A Boon.hu megkeresésére Rinyu Zsuzsanna, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője azt közölte, hogy nagy erőkkel vonultak a helyszínre.

„A bejelentés alapján hatalmas erőkkel vonultak a tűzoltók a helyszínre, ahonnan azt a riasztást kapták, hogy füst szivárog az egyik ingatlanból” – mondta. Hozzátette: a helyszínen kiderült, hogy az egyik ingatlanban vélhetően ételkészítés miatt volt a füst, de tűz nem keletkezett.

Sokan azt feltételezték, hogy az 5-6 perces jelenlét, majd távozás azt jelenti, hogy téves riasztás volt, de erről szerencsére szó sincs, senki nem akarta félrevezetni a tűzoltókat. De tűz nem volt, füst és riadalom igen.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek