Megnyitják a felújított Szinva-hidat a Thököly utcán

Megosztás

A Thököly Imre utcán található Szinva-hidat felújították és kiszélesítették. Négysávos forgalomra alkalmas pálya készült, de más fontos változások is történtek a híd környékén. Véget ér a lezárás.

A belváros tehermentesítése, valamint a gördülékenyebb kelet-nyugati irányú autós forgalom érdekében a Thököly Imre utcán található Szinva-hidat felújították és kiszélesítették. Négysávos forgalomra alkalmas pálya készült, a közlekedési csomópontban új jelzőlámpákat helyeztek ki és a patakmedret is rendbe tettek.

2023. december 15-én (pénteken) 18:00-kor a hidat megnyitják a forgalom számára. Ezt követően a Kiss Ernő utca – Thököly Imre utca csomópontban a tervezett forgalmi rendnek megfelelően, ismét jelzőlámpák irányítják majd a jármű- és gyalogosforgalmat. Az ideiglenes forgalomterelések és -korlátozások megszűnnek.

2023. december 18-án (hétfő) 7:00-tól a Győri kapu Thököly Imre utca – Újgyőri főtér közötti szakaszára a Thököly u. felől 7,5 t össztömeget meghaladó tehergépjárművel ismét csak a közútkezelő hozzájárulásával szabad behajtani, az Újgyőri főtér felől tehergépjárművek számára – a korábbi forgalmi rendnek megfelelően – a behajtás tilos lesz – közölte szerkesztőségünkkel a Miskolci Városháza.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek