Teljes egészében lezárják a Thököly utcai Szinva-hidat vasárnap

Megosztás

Ki kell cserélni egy ott futó ivóvízvezeték csövét, így a teljes napon át nem használhatják a közlekedők a hidat. Később pedig a már megszokott félpályás útlezárásra számítsunk a felújítási és bővítési munkálatok miatt.

Vasárnap egy napra lezárják a Thököly Imre és a Kiss Ernő utcák kereszteződésében található közúti hidat egy ott futó ivóvízvezeték cseréje miatt. Ezt követően jövő héttől a Szinván átívelő hídon ismét lehet majd közlekedni, a felújítás miatt azonban továbbra is csak sávszűkítéssel lesz használható – közölte szerkesztőségünkkel a városháza.

A Thököly Imre utcai híd és az ottani közlekedési csomópont fejlesztése még júliusban kezdődött. A hidat felújítják és kiszélesítik, így az alkalmas lesz a négysávos forgalomra, továbbá jelzőlámpákat helyeznek ki, rendbe teszik az ottani patakmedret, a Kiss Ernő utcában pedig autóbuszöblöket alakítanak ki fedett buszmegállókkal és kiszélesített járdákkal. A beruházás célja hogy tehermentesítse a belvárost és gördülékenyebbé tegye a kelet-nyugat irányú autós forgalmat – és hozzáteszik, hogy a hídzár miatt a kivitelező az autósok türelmét és szíves megértését kéri a kivitelező.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek