Ennyiért korcsolyázhat egy négytagú család a miskolci Erzsébet téren

Megosztás

Az ország egész területén sorra nyitnak a korcsolyapályák, nincs ez másképpen Miskolcon és környékén sem. A számtalan létesítmény közül az egyik a megyeszékhely központjában, az Erzsébet téren található, csodálatos környezetben. A 11 x 35 méteres pálya befogadóképessége négyszáz fő és egészen január 7-ig várja a téli sport szerelmeseit, de lássuk mennyi pénzzel kell kalkulálnunk, ha az egész család szeretne szórakozni?

Jó hír, hogy az önkormányzat tájékoztatása szerint a miskolci óvodások és iskolások ingyenesen látogathatják a jégpályát december 1- 21-ig, 8 óra és 14 óra között, de a felnőtteknek és a megadott időszakon túl csúszni vágyó gyerekeknek is fizetniük kell.

A felnőtteknek egy alkalomra – és korlátlan időtartamra – 1500 forint, a gyerekeknek 1000 forintba kerül a féktelen korizás. Akinek nincs saját korija, annak sem kell lemondania erről a mozgásformáról. Bérelhetünk korcsolyát, egy alkalomra 1200 forintért, bukósisakot pedig 1000 forintért. A korcsolyázni tanulókat pedig stabil pingvinfigurák várják a pályán, 1700 forint/óra ellenében.

Tehát ha a kedvezményes időszakon túl érkezünk a pályához és történetesen nincs saját korink, az alábbi költségekkel kell számolnunk egy négytagú család esetén: belépők ára összesen 5000 forint, ha elővigyázatosak vagyunk és kicsik a porontyok, kölcsönzünk két bukósisakot összesen 2000 forintért. Tehát a kezdőár 4 fő esetén 7000 forint és még nem számoltuk az enni- és innivalót. Természetesen ez utóbbi kiküszöbölhető egy termosszal és egy liter otthonról hozott forró teával.

Azok se csüggedjenek, akiknek távol esik a lakóhelyüktől a miskolci pálya, legutóbbi cikkünkben összegyűjtöttük a megye legjobb lehetőségeit, melyekről bővebben itt olvashat.

Fotó: Krompaszky Csongor, Jégpálya Center

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek