Dupla meccs vasárnap a DVTK Sportligetben, a Mikulással is találkozhatnak a gyerekek

Megosztás

Egymás után játszanak mérkőzést a férfi futballisták és a női kosarasok, a dupla meccs köré pedig számos egyéb programot is szervez a klub.

December 3-án újra dupla meccsel várjuk a szurkolókat a DVTK Sportligetben – írják a borsodi klub honlapján. A férfi labdarúgók 15 óra 15 perctől a Zalaegerszeget fogadják a DVTK Stadionban, míg a női kosárlabdázók 17 óra 30 perctől a Győrt látják vendégül a DVTK Arénában.

A dvtk.eu honlap összeszedett minden hasznos infót a meccsekkel kapcsolatban – így például azt is, hogy minden gyermek, aki kilátogat a DVTK – ZTE mérkőzésre, egy DVTK csokit kap ajándékba!

OTP Bank Liga 15. forduló

2023. december 3., vasárnap
15:15 Diósgyőri VTK – Zalaegerszegi TE FC (Jegyek)

Tippmix Női NB I. A csoport 7. forduló

2023. december 3., vasárnap
17:30 DVTK HUN-Therm – SERCO UNI Győr (Jegyek)

A belépőjegyek elővételben nyitvatartási időben a DVTK Shopban és a DVTK Aréna recepcióján, valamint online a jegy.dvtk.hu és a dvtkarena.jegy.hu oldalon is megvásárolhatók.

Parkolás

A DVTK Stadion déli parkolója 16 óráig lezárásra kerül azért, hogy azoknak is maradjon szabad parkolóhely, akik kizárólag a 17 óra 30 perckor kezdődő kosárlabda mérkőzésre érkeznek. A többi parkoló a megszokott módon várja a szurkolókat. 

Találkozz a Mikulással!

Minden gyermek, aki kilátogat a DVTK – ZTE mérkőzésre, egy DVTK csokit kap ajándékba a Mikulástól és segítőitől. A Mikulás sátra a Napos oldali lelátó alatt, a nyolcas büfénél található. 

A csapadékos, téliesre fordult időjárásra való tekintettel ugrálóvárak és céllövő kapuk ezúttal nem lesznek felállítva. 

Keresd Diós György vitézt a meccsek előtt! 

A DVTK – ZTE és a DVTK HUN-Therm – Győr mérkőzések előtt is találkozhatnak szurkolóink a klub kabalafigurájával, Diós György vitézzel.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek