A Spider Mentőcsoport kutyás keresője, Binda Nikoletta kapta az Inspiráló Nők Díját

Megosztás

A leginspirálóbb civil teljesítmény kategória nyertese lett a Mentőcsoportot vezető Lehoczki László nevelt lánya, a mentésvezető-helyettesként is dolgozó Binda Nikoletta.

Idén ötödik alkalommal kereste a Femcafe az ország Inspiráló Nőit, azokat a jelentős karaktereket, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége példaként szolgálhat a közösségek számára. Ezúttal is hét kategóriában keresik a motiváló nőket az olvasók segítségével.

Mint arról korábban mi is írtunk, Binda Nikoletta is esélyes volt a leginspirálóbb civil teljesítmény kategóriájában. A fiatal hölgy a Spider Mentőcsoport kutyás kutatójaként és mentésvezető-helyetteseként tevékenykedik.

Binda Nikoletta pedig végül meg is nyerte ezt a kategóriát, amelyről büszkén számolt be a Spider Mentőcsoportot vezető Lehoczki László a Facebook-oldalán:

Binda Nikoletta a Femcafe honlapján elárulta, hogy “a világhírű Mancs kutya mellett nőttem fel, így elég közelről beleláttam a kereső-segítő tevékenységbe, mely egy erős vezérfonal lett az életemben. Így alakult ki az elköteleződés a szakma iránt, és 2006-ban, nevelőapám, Lehoczki László tanítása révén, kutyás kutatóként kezdhettem a csoport életében tevékenykedni”.

A bemutatkozásból kiderül, hogy a nevelőapja és a kutyái jelentik a fő inspirációt számára, a motivációt pedig az, hogy segíthet másokon. Mottója: “Aki egy embert meg ment, a világot menti meg.”

Fotó: Femcafe

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek