Az év legjobb sajtófotói a Szinva teraszon

Megosztás

December 11-ig látogatható a 10. Magyar Sajtófotó Pályázat díjnyertes képeiből rendezett kiállítás a miskolci belvárosban.

Oroszország ukrajnai háborúja, a rendkívül aszályos tavalyi év és különféle sportesemények pillanatképei is láthatók a Szinva teraszon, a 41. Magyar Sajtófotó Kiállításon.

– Ez a 2022. évi sajtófotó kiállítás, amelyet a Magyar Sajtószövetség kuratóriuma állított össze, ez önmagában már egy közösségi kezdeményezés, hogy úgy mondjam, a sajtóközösségé. A Rotary, mint jótékonysági világszervezet és magyarországi szervezetei pedig azt tűzték ki, hogy ezt a sajtókiállítást vigyük körbe az országban – mondta Tóth Gergely, aki kiemelte, a fotókat már bemutatták Budapesten, Kecskeméten, Debrecenben és Békéscsabán is, Miskolc után pedig Szegedre költözik a tárlat, mondta a megnyitón Tóth Gergely, a Rotary Magyarország Észak-Magyarországi alkormányzója

A díjazottakat mind láthatják itt és én még hozzávettem olyan képeket, amelyek majdnem, hogy díjazottak lettek, harcoltak díjakért. Ezzel az volt a célom, hogy színesítsem a tárlat tematikáját, sporttal, jótékonykodással, szociofotókkal is – tette hozzá Bánkuti András kurátor.

Fotó és forrás: Minap

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek