Miskolc: A Jobbik szerint előbb-utóbb a DK és az LMP is rájön, hogy tévedett

Megosztás

A Jobbik az ellenzéki pártok közül elsőként jelentette be még tavasszal, hogy a 2024-es önkormányzati választáson a jelenlegi városvezetőt támogatják. Azóta többször is megerősítették ezt a szándékukat, pár nappal ezelőtt pedig ismét tett egy gesztust a Jobbik-Konzervatívok. A párt frakcióvezetője, Lukácsi László György személyesen találkozott Veres Pállal Miskolcon.

“Időről időre átszoktuk tekinteni, hogy merre halad Miskolc és a helyi lokálpatrióták összefogása.”- ezzel magyarázta Lukácsi az újabb látogatást és levonta a megfelelő tanulságot is:

“Miskolc jó kezekben volt eddig is és azok, akik csapatként újra indulnak jövőre garantálni tudják, hogy valóban a helyi érdekek lesznek a fókuszban, nem a pártközpontok utasításai.”

Szerinte erre előbb-utóbb majd rájönnek a DK-s és LMP-s vezetők is, akik még mindig nem támogatják a helyi lokálpatriótákat.

A Jobbik-Konzervatívok képviselői néhány nappal ezelőtt már megfordult a borsodi megyeszékhelyen, ugyanis egy vándorkiállítással járja az országot, hogy szembesítsék az embereket a Fidesz-kormány bűneivel.

Fotó: Lukácsi László György Facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek