Hollósy az erdőben kampányolt, de véletlenül lebuktatta az erdészet szabálytalanságát?

Megosztás

Talán még emlékszünk a Csanyikban álló roncsautóra, amely valójában mégsem annyira roncs, hogy ne szállíthassanak vele fát. Hollósy András ismét előkerült és látványosan “intézkedett” az autóval kapcsolatban. Ám egyik mondatával akár gondot is okozhat az erdészetnek.

A Csanyikvölgyben álló egykori Lada Niva rettenetesen leharcolt állapotban parkolt az erdőben, a részletekről a Borsod24 is írt még októberben, erről IDE KATTINTVA olvashatnak ismét.

Most Hollósy András jelent meg a témában, aki az utóbbi időben többször is jelentkezett roncsautók elszállíttatásával az interneten. “Sokan jelezték, hogy ez a gazdátlan autó már egy ideje az avarban hever. Utánajártunk és megnyugtatunk mindenkit, az autó az erdészeté és munkavégzés céljából használják a kidőlt fák szállításánál. Hamarosan már nem lesz itt” – írta Hollósy András.

Már itt is felmerült sokakban egy nagyon kellemetlen kérdés az autó szabályosságáról, balesetveszélyességéről, ezt pedig egy későbbi oda-vissza kommentelés még meg is erősített. Volt, aki csak azt tette szóvá, hogy furcsa, hogy november végén valaki egy szál ingben és hófehér félcipőben megy az erdőbe, de ennél fontosabb téma is előkerült.

A diósgyőri R. Ati tett fel egy kényes kérdést a bejegyzéshez kapcsolódóan. “Kidőlt fát szállítanak, ezzel…. hm… munkaügyi felügyelő mit mond erre? Ja, 1 szál ingben mentél az erdőbe?” – tette fel a kérdést Ati. Hollósy válasza nem sokat késett. “Az erdészet igazgatójával beszéltünk. Onnan az infó” – reagált a képviselő.

Ez azonban egy újabb, mélyebb kérdést szült, amelyet K. Péter tolmácsolt. “Szóval….ezzel a járművel még az erdőgazdaság területén sem lehetne közlekedni, mert az erdőgazdaság területe nem egy lezárt gyártelep, ahol rendszám és vizsga nélküli autókkal közlekedni lehetne. Sajnos elég baj, hogy az erdészet így áll hozzá egy olyan kocsihoz, amivel balesetet lehet okozni, az állapotából kiindulva.” (Jól láthatóan sem elöl, sem hátul nincs rendszám, a többit pedig szintén látjuk…)

Fotó: Borsod24

Vajon Hollósy András akkor ezzel lebuktatta volna az erdészetet, hogy szabálytalan járművet használ a kidőlt fák szállításához? Péter bejegyzése feketén-fehéren erre utal. Itt valami nem kerek a történetben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek