A Csanyikban áll az erdőben ez a leharcolt, különleges autó – vajon arra használják, amire gondolunk?

Megosztás

Ha a városban lenne, már régen elszállították volna, mint roncsautót, ám sokan teljesen biztosak benne, hogy ez a kocsi nagyon is használatban van, nem is akármire.

Bár hihetetlenül ütött-kopott, nincs rendszáma, nincsenek lámpái, de a kerekeit elnézve jó esély van rá, hogy használják ezt a csúnyácska, de számukra vélhetően nagyon is értékes gépkocsit, ami lánykorában egy Lada Niva volt, csak azóta átalakították.

V. L. bejegyzésénél elhangzott a kérdés, hogy nem hiányzik-e valakinek a Csanyikban álló, elhagyottnak tűnő autó. Erre azonnal jöttek is a cáfolatok, hogy jó eséllyel nem elhagyott kocsi ez, sokan humorosra is vették a figurát, biztosan sejtve, hogy ezt bizony falopásra használják bizonyos emberek. “Ez szerintem anyagmozgató… A különleges kialakítás miatt.”

“De se lámpa elöl-hátul se semmi. Ez szabályos lehet, akár egy erdőben?” “Dehogyis szabályos. Ez falopásra használják.”

Van, aki szerint az övé lehet a jármű:

Némi Szomszédok-ismeret szükséges

“Ezzel az autóval fát hordanak ki a “fakitermelők”! Megközelítő gépjárműnek hívják, általában kint szokták hagyni az erdőben!” “Cabrio Niva. Tesztautó. Az erdészek figyelmét teszteli….” De volt, aki nem gondolt feltétlenül falopásra, bár az autó bármilyen szögből nézve szabálytalan a közlekedésre. “Legális fakitermelés óta itt van. Majd elviszik a következő helyszínre, ha máshol kell dolgozni.”

Mi találkoztunk már ezzel a példánnyal?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek