Hivatalosan is megnyitott az Új Esély Központ Ózdon

Megosztás

Már február óta ellátja el feladatát a szenvedélybetegek és pszichiátriai betegek gondozásában az intézmény, szerda délután került sor a hivatalos megnyitóra is.

Janiczak Dávid számolt be róla a Facebook-oldalán, hogy szerda délután sor került a Baptista Tevékeny Szeretetmisszió által üzemeltetett Új Esély Központ hivatalos megnyitójára. A Petőfi úti intézmény egyébként február óta látja el feladatát a szenvedélybetegek és pszichiátriai betegek gondozásában – derül ki az ózdi polgármester bejegyzéséből.

Mile Ferenc elnök, Riz Gábor képviselő és a szervezet további vezetői is köszöntő beszédet mondtak, majd pedig az ellátottak Ady versekkel köszöntötték a vendégeket – számolt be róla Janiczak Dávid

“A jövő a bővülésé lesz, hiszen az igény nagy, és szeretnék egy nagyobb épületben is ellátni a rászorulókat, ahol több ellátottal foglalkozhatnak. Hamarosan pedig megkezdődhet az Alkotmány úton megmentett óvoda épületben is a Családok Átmeneti Otthonának kialakítása, szintén általuk. Így az önkormányzat legnagyobb szociális partnerei lesznek városunkban. Eredményes együttműködésben folytatjuk továbbra is az ózdi elesettekért végzett munkát” – írta az alább olvasható posztban a borsodi városvezető.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek