Zámbó Marietta meglátogatta Lehoczki Lászlót Miskolcon

Megosztás

Különleges vendége volt a Spider Mentőcsoport oszlopos tagjának, Lehoczki Lászlónak és hűséges társának Hope-nak.

Ma egy nagyon kedves régi ismerősöm látogatott meg., Zámbó Jimmy testvére, Marietta jött el hozzánk Ibolyával, írja közösségi oldalán Lehoczki László és így folytatja: “Nagyon örültem a látogatásnak, sokat beszélgettünk.”

Természetesen a különleges találkozóról nem maradhatott le Hope sem, aki egykedvűen pózol a kamera előtt. A legendás énekes egyetlen lánytestvére meghívta Lehoczkit az áprilisi Jimmy emlékkoncertre, ahová minden bizonnyal négylábú társa nélkül érkezik a Spider Mentőcsoport oszlopos tagja.

Bátran kijelenthetjük, hogy Zámbó Jimmy népszerűsége semmit nem kopott az idő múlásával, 22 évvel rejtélyes halála után is ugyanakkora sztár, mint életében volt. Mai napig számos mítosz és legenda övezi életét és tragikus utolsó óráit, nem csoda hogy az RTL Klub A Király címmel sorozatot készített fordulatokban gazdag karrierjéről és magánéletéről. A november 20-tól a televízióban is látható életrajzi ihletésű sorozatban természetesen Marietta alakja is megelevenedik, a kiváló Rainer-Micsinyei Nórának köszönhetően.

Fotó: Lehoczki László Official

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek