Galamb Alex: Idén is lesz Mikulás-csomag a rászorulóknak

Megosztás

Galamb Alex sikert sikerre halmoz, de nem felejti el, hogy honnan jött és továbbra is a nehéz sorsú gyermekek megsegítésén dolgozik.

A népszerű pék és a Sütni Jó! Alapítvány évről évre olyan hátrányos helyzetű gyermekeknek visz Mikulás-csomagot, akik egyébként nem kapnának ajándékot.

A nagyszerű kezdeményezés három évvel ezelőtt indult és rögtön nyitott fülekre talált. Míg két évvel ezelőtt 170 gyerek vehette át a piros csomagot, tavaly már 400 pici puttonyt oszthatott ki Alex, tele finomsággal: csokival, szaloncukorral és gyümölcslével.

Alex idén is szeretné meglepni a hátrányos helyzetű gyerekeket, ezért varja az adományokat az alábbi linken, ahol 2500 forintból olyan Mikulás-csomag készülhet egy lurkónak, amitől rögtön fülig ér a szája annak is aki kapja és annak is aki adja. És vajon mikor pihen Alex? Joggal kérdezheti az olvasó, hiszen a jótékonykodás és a pék szakma mellett a közelmúltban megszületett a második gyermeke, sőt még az egyetemre is jut ideje, ahol idén első éves és a kedvenc tantárgya a földrajz.

És amikor éppen nem az iskolapadban ül, akkor arra is szakít időt, hogy átadja a megszerzett tudást a fiataloknak. Néhány nappal ezelőtt a Miskolci Debreczeni Márton Szakképző Iskolában járt, ahol egy nyílt nap keretében bemutathatta a pék szakmát a 7. és. a 8. osztályosoknak.

Fotó: Sütni Jó! Alapítvány

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek