Nem sikerült a DVTK-nak győznie Felcsúton

Megosztás

A diósgyőriek a hajrában több komolynak ígérkező helyzetet is elpuskáztak a Puskás ellen, így a PAFC és a DVTK gól nélküli döntetlennel megosztozott a pontokon. Legalább a vereségszériának vége.

Nem sikerült kihasználnia a DVTK-nak, hogy a Puskásnak néhány nappal ezelőtt maratoni hosszúságúra nyúlt a kupameccse. Helyzetek ugyan adódtak, de igazi ziccere egyik gárdának sem volt, így megfelel a játék képének a 0-0.

Érdekesség (bár az utóbbi évek tendenciáját nézve kicsit sem különleges dolog), hogy a két csapat kezdőcsapatában összeadva is mindössze négy magyar játékost köszönthettünk a 18 külföldi légiós mellett.

Az első félidőben a DVTK rendkívül türelmesen játszott, míg a hazaiak kontrára vártak. A második félidő közepén változott meg a játék képe, amikor a felcsútiak egyre inkább támadóan léptek fel, így több tér nyílt a diósgyőriek előtt, és több veszélyes támadást is vezettek. A hajrában a győzelemért mentek a testgyakorlók, de ezen a délutánon végül nem esett gól egyik oldalon sem. (Dvtk.eu)

OTP Bank Liga 12. forduló

Puskás Akadémia FC – Diósgyőri VTK 0-0

Felcsút, Pancho Aréna, 1680 néző. Játékvezető: DERDÁK Marcell (VÍGH-TARSONYI Gergő, CSATÁRI Tibor).
PAFC: MARKEK Tamás – Quentin MACEIRAS, Wojciech GOLLA, Patrizio STRONATI, NAGY Zsolt – CORBU Marius, Artem FAVOROV – Mikael SOISALO, GRUBER Zsombor, Jonathan LEVI – Lamin Colley. Vezetőedző: HORNYÁK Zsolt.
DVTK: Artem ODYNTSOV – GERA Dániel, Bozhidar CHORBADZHIYSKI, Alexander VALLEJO, Bitok STEPHEN – Vladislav KLIMOVICH, HOLDAMPF Gergő, Rudi POŽEG VANCAŠ – PERNAMBUCO, Bright EDOMWONYI, Elton ACOLATSE. Vezetőedző: KUZNYECOV Szergej.

Csere: Lamin COLLEY helyett Jakub PLŠEK a 46., Jonathan LEVI helyett KOMÁROMI György, Mikael SOISALO helyett Luciano SLAGVEER, GRUBER Zsombor helyett Jakov PULJIĆ, Elton ACOLATSE helyett Jérémie OBOUNET és Bright EDOMWONYI helyett Argyris KAMPETSIS mind a 67., Vladislav KLIMOVICH helyett BÉNYEI Ágoston a 72., PERNAMBUCO helyett LUKÁCS Dániel és Rudi Požeg Vancaš helyett Francisco FEUILLASSIER a 82. percben.
Sárga lap: NAGY Zsolt a 15., Wojciech GOLLA a 43., Alexander VALLEJO a 61., Bozhidar  CHORBADZHIYSKI a 82. percben.

A Diósgyőrt egyébként a napokban megbüntette az MLSZ egy pontosan olyan vétségért, amit a Ferencváros megúszott, erről a Borsod24 is beszámolt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek