Döbbenet Mezőkövesden: tizenéves lányával készíttetett szexvideókat saját magáról a gyámügyis hölgy

Megosztás

Az elvált mezőkövesdi nő korábban egy katolikus iskolában dolgozott, most egy ideje új párjával folytatott együttléteinek felvételére kényszerítette saját tinédzser lányát. Különleges a történetben, hogy egy olyan személy követte el, akinek a gyermekek óvása, védelme a hivatása.

A mezőkövesdi B. Viktória lelki zsarolással elérte, hogy gyermeke telefonnal videóra vegye, ahogy közösül újdonsült barátjával – írja a Blikk. A lánynak az aktusok után az anyja készülékére kellett átküldenie a felvételeket, melyeket így a pár bármikor újra megnézhetett.

A nőt a gyermek apja buktatta le: amint tudomást szerzett a történtekről, a rendőrséghez fordult. A traumatizált lányt és testvérét elvették B. Viktóriától, azóta édesapjukkal élnek.

A történet már önmagában is elképesztő, ám még furcsább árnyalatot kap azzal, hogy egy olyan személy követte el, akinek a gyermekek óvása, védelme a hivatása. Márpedig itt pontosan erről van szó. A kétdiplomás B. Viktória ugyanis hosszú éveken keresztül a helyi családsegítőben dolgozott, előtte pedig egy katolikus iskolában volt tanár. Utolsó munkahelye a Máltai Szeretetszolgálat mezőkövesdi kirendeltsége volt, először helyettes, majd vezető beosztásban. Természetesen amint kitudódott, hogy mit tett, innen is távoznia kellett. Jelenleg alkalmi munkákból él.

– A mai világban az ember már szinte semmin nem lepődik meg, de bevallom, mindenkit sokkolt Mezőkövesden, amikor kiderült Viktória ámokfutása. Ilyet senki nem tehet egy gyerekkel. Rettentően sajnálom a kislányt, szerintem soha nem heveri ki, amit látott. Rossz belegondolni, hogy ez a nő a gyámügyön más szülők gyerekeinek a sorsáról döntött! – fakadt ki egy neve elhallgatását kérő helybéli asszony.

Fotó: Blikk

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek