Játsszon velünk és tegye még biztonságosabbá az őszi közlekedést!

Megosztás

Az őszi időszak rengeteg kihívást jelent a sofőrök számára, de a Borsod24 nyereményjátékával most egy kiváló eszközhöz juthat egy szerencsés olvasónk.

A Borsod24 legújabb nyereményjátéka az autósoknak kedvez, hiszen a fődíj nem más, mint egy kiváló minőségű MiVue™ 818 menetrögzítő kamera.

Miért is hasznos a menetrögzítő kamera, különösen ősszel? Az őszi időszakot gyakran jellemezhetjük változékony időjárással: ködös reggelekkel, csapadékkal és csúszós utakkal. Ebben az időszakban az autósoknak extra óvatosnak kell lenniük. A menetrögzítő kamera ekkor válik igazán nélkülözhetetlenné. Nem csak azért, mert esetleges balesetek során a felvétel bizonyítékul szolgálhat, hanem mert az autósoknak lehetőséget biztosít az útviszonyok és a közlekedési helyzetek visszanézésére, ezáltal tanulva és javítva vezetési technikájukon. Ráadásul vezetéstámogató-funkcióival (pl. sávelhagyás és fáradtság-figyelmeztetés) a MiVue 818 még biztonságosabbá teheti a vezetést.

MiVue™ 818 – Hibátlan képalkotás és zökkenőmentes csatlakozási lehetőségek az optimális biztonság érdekében

A játék menete:

1. Ossza meg ezt a cikket ismerőseivel a Facebookon, hogy ők is részt vehessenek a játékban.

2. Kövesse a Borsod24 Facebook-oldalát.

3. Kommentben jelezze a Facebook-bejegyzésünk alatt, hogy kivel autózik legszívesebben. Ezt ide kattintva teheti meg.

És hogy miért éppen a MiVue™ 818? A felvételek Full HD 1080P 60 fps minőségben készülnek, tartalmazza az integrált WIFI-t és a beépített Bluetooth kapcsolatot, ezen kívül rendelkezésre áll a GPS sebességmérő kamera figyelmeztetés és a Smart Parking mód.

A játék időtartama: 2023. október 26. és november 12. között.

Sorsolás időpontja: 2023. november 13. 12:00

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek