Nyerjen páros belépőt a Margaret Island miskolci koncertjére!

Megosztás

Ismét játékra invitáljuk olvasóinkat. Október 20-án Miskolcra látogat a Margaret Island a „Szabadon szép a tánc” elnevezésű izgalmas produkciójával.

Az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb hazai zenekara, a Margaret Island és a Szegedi Kortárs Balett közös projektje egyedi élményt kínál közönségének. Lábas Viki egy egészen új dologban próbálta ki magát, hiszen ő is táncolni fog az előadásban. “Tudtuk, hogy a tizedik születésnap környékén szeretnénk valami különlegessel meglepni a közönséget: a Fénytörés olyan összművészeti produkció, amiben az áthangszerelt műsor, kortárs tánc és versfeldolgozások is helyet kaptak, én pedig nemcsak énekelni, hanem táncolni is fogok”

A dalok és a tánc szerves egységgé formálása olyan utazásra csábítja a nézőket, amelyben a zenekar dalszövegeiben rejlő üzenet és a dallamaik által keltett hangulat életre kel és megmozdul, láthatóvá válik a színpadon.

A zenekar izgalmas miskolci produkcióján két szerencsés olvasónk is részt vehet. Hogy mit kell ehhez tenni?

1. Ossza meg ezt a cikket ismerőseivel a Facebookon, hogy ők is részt vehessenek a játékban.

2. Kövesse a Borsod24 Facebook-oldalát

3. Kommentben jelezze a Facebook-bejegyzésünk alatt, hogy kivel menne szívesen a koncertre. Ezt ide kattintva teheti meg.

A sorsolást 2023. október 19-én 12 órakor tartjuk. A nyertest, aki egy páros belépőt kap az akciónkban még aznap e-mailben értesítjük. 

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek