Így újítsd fel praktikusan a zuhanyzódat!

Megosztás

Azon töröd a fejed, hogy felújítod a fürdőszobádat? Esetleg most építkezel, és ötleteket akarsz meríteni álmaid zuhanyzójához? Lehetőségek végtelen tárháza vár, ám ahhoz, hogy ne vesszél el a termékek útvesztőjében, jó, ha tisztában van néhány alapvető gondolattal. Ehhez nyújtunk segítséget néhány fontos szempont ismertetésével.

Az egész napos munka és rohangálás után másra sem vágyik az ember, csakhogy az otthon kényelmében vegyen egy kellemes zuhanyt. Ám ahhoz, hogy a lehető legjobb élményben legyen részünk, sokat tehetünk a megfelelő szaniter kiválasztásával. Kezdve az egyszerű kézi zuhanyzóktól, eljuthatunk egészen a többfunkciós zuhanyszerkezetekig, amelyekhez stílusos fürdőszobai radiátorok tartoznak. Ám hogy melyik a számunkra legjobb opció, ahhoz több tényezőt is figyelembe kell venni.

A zuhanyzás evolúciója

A SaniterLine zuhanyzói egytől egyig magas minőséget képviselnek. Mivel az igények sokfélék, ezért a kínálat is ehhez igazodik. Amennyiben valaki az egyszerűség híve, úgy számára a kézi zuhanyzó lehet az ideális választás. Ha egy kicsit összetettebb élményre vágysz, akkor a fejzuhany- vagy oldalzuhany-féle gyártmányokat ajánlja a cég. Azoknak, akik a luxustermékek felé kacsintgatnak, az innovatív zuhanypanelek jelenthetnek megoldást.

Természetesen a webáruház termékei között bőven akadnak praktikus tartozékok is, így például gégecsövek, zuhanytartó elemek vagy egyéb csatlakozók.

Milyen az ideális zuhanyrendszer?

Érdemesebb a felújításhoz kicsit magasabb ráfordítási hajlandósággal nekikezdeni, hiszen ez garantálja azt, hogy a minőség tartósabb legyen. Elsősorban a könnyű kezelhetőségre érdemes törekedni, így a SaniterLine az olyan megbízható márkákat ajánlja, amelyek nagy múltra tekintenek vissza.

A Ferro, az Aqualine vagy a Grohe termékei vásárlók tízezreit tették boldoggá, minek után nagy tapasztalattal rendelkeznek a fürdőszobai szanitereket illetően. Előnyös az is, ha a vízsugár több fokozatban szabályozható, de a vízkőlerakódásra is gondolni kell. Az időtállóság egyik nagyszerű funkciója az EasyCleanSystem, amely gátat vet a vízkő káros hatásainak.

Ha valaki luxusra vágyik, itt vannak a zuhanypanelek

A fürdőszobai felújítás során az innováció égisze alatt megjelenő zuhanypanelekre is érdemes vetni egy pillantást. Ezek ugyanis egészségjavító hatással bírnak, rekreációs célra például gyakorta javasolják a fizioterapeuták. Amennyiben komoly fizikai munkát végzel, vagy egész egyszerűen sokat sportolsz, határozottan javasolt elgondolkodni egy ilyen multifunkcionális berendezés használatán. A beépíthető LED-fényekkel ráadásul tovább lehet fokozni a hangulatot, míg a prémium kategóriába tartozó zenelejátszós változatokkal csúcsra lehet járatni a meditációt.

Pihenés, feltöltődés, egészség és luxus – ezek lehetnek a mérvadó perspektívák a döntéshozatal során. A cég kínálatában biztosan rátalálsz a kedvedre való szaniterre.

Kapcsolódó cikkek