Szuperhősöket keres a MiReHu a csomagolási hulladékok csökkentésére

Megosztás

A kemény munka pedig jutalmat érdemel, tableteket nyerhetünk, ami talán még inkább növeli a vállalkozókedvet.

A MiReHu a részletekről is tájékoztatta szerkesztőségünket.

“Darth Waster a csomagolási hulladékok gonosz ura elérte a régiónkat is. A MiReHu Tudás Mesterei felvették vele a harcot és most Szuperhősök segítségét kérik. Legújabb felhívásuk már az idei Európai Hulladékcsökkentési Heti programjaiknak az előfutára.
A Szuperhős program célja, hogy felhívja a figyelmet a csomagolási hulladékokra, melyhez egy remek ötlettel nyereményjátékot hirdettek és lehetővé teszik, hogy bárkiből Szuperhős legyen. A játékosok Szuperhős Kapitányként, Szuperhős Segédként vagy Magányos hősként is részt vehetnek a versenyben. A Hősök kemény munkája jutalmat érdemel, amellett, hogy ismereteik bővítésével legyőzhetik Darth Wastert, a MiReHu öt darab Apple iPad9 tabletet sorsol ki a részt vevők között.

Hogy mit kell ezért tenni? Irány a MiReHu Facebook oldala, egy kattintás a követésgombra és még egy a Szuperhős játékfelhívás posztjának megosztására. Ezután jön a regisztráció ezen linken https://forms.gle/QwLyJzqQVNNBHFDe6, majd a számunkra megfelelő játékos karakter kiválasztása, vagyis, hogy a verseny melyik formájában akarunk részt venni, végül pedig ki kell tölteni egy a fenntarthatósággal és a csomagolási hulladékokkal kapcsolatos kvízt.

A MiReHu lelkes és tapasztalt szakemberei, a Tudás Mestereinek képében oktatási anyaggal segítik és képzik a Szuperhősöket, hogy a megfelelő ismeretek birtokában a kvíz kitöltése könnyen menjen. A Szuperhősök felkutatása, és elsőkörös edukálása 2023. október 3. és november 15. között tart.
A Szuperhős Kapitányok második körös versenyére pedig az Európai Hulladékcsökkentési Héten, a MiReHu „kiképző központjában” kerül sor. 

Jelentkezz a MiReHu játékára, legyél Te is Szuperhős és nyerd meg az öt darab Apple iPad9 tablet egyikét! További részletekért pedig látogass el a www.mirehu.hu oldalra” – zárul a tájékoztató.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek