Zene, humor és színház – Kulturális programok Ózdon októberben

Megosztás

Csütörtök este Zorán ad nagykoncertet a borsodi településen, de a következő hetekben is színes az ÓMÉK Olvasóban.

Kezdjük a programkínálatot a legkorábbi eseménnyel, amelyre ma este kerül sor: este 19 órától Zorán ad nagykoncertet Ózdon az ÓMÉK Olvasóban. A szervezők legfrissebb közleménye alapján fejlemény, hogy a helyszínen megvásárolt jegyek ugyanúgy 9000 forintba fognak kerülni, mint az elővásárlás során megszerzett belépők.

További részletek a csütörtök esti rendezvényről annak Facebook-eseményében és persze az ÓMÉK-Olvasó Facebook-oldalán.

Jövő héten a Dumaszínház két humoristája látogat Ózdra. Két stand-upos, Musimbe Dávid Dennis és Lakatos László lép fel a közös estjükkel, amely a Meg tudjuk magyarázni címet viseli. A fellépés ugyancsak este 19 órakor kezdődik – részletek a jegyelővételről és egyéb információkról ide kattintva.

A hó végén pedig egy érdekes színházi előadás kerül terítékre az ÓMÉK – Olvasóban, amely a Tanulmány a nőkről címet viseli. A program Facebook-eseményében az alábbi leírás olvasható a darabról és az előadásról:

„’A nők gyakran gondolják azt, hogy a férfiak ostobák. Hogy miattuk dúlnak háborúk a kontinenseken, és hogy az ő korlátoltságuk következtében drágák a ruhaanyagok. És hogy általában milyen más lenne az élet, ha nem nyüzsögne mindenütt az a sok férfi. De ha már belepték a Földet, miért nem azért élnek, hogy megértsék a női lélek mélységeit?’ – filozofál az író, aki tanulmányt ír nőkről. S így gondolja az a három nő is, aki úgy dönt elég volt és ideje lapátra tenni a házas életet. Az elhatározás akkor lesz igazán érdekes, amikor a férjek a fenyegetőzést komolyan veszik és a csinos válóperes ügyvédnő láttán hajlanának is a dologra. De mi történik, ha egy nő megkapja az élettől azt, amire vágyott?”

Az előadásra október 28-án, szombaton kerül sor 19 órai kezdettel. Az ingyenes, helyre szóló jegyeket a jegypénztárban lehet átvenni – további információk itt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek