Fenyegetett az időjárás, de megúszta szárazon a régiségvásár

Megosztás

A belvárosi program a fenyegetően gyülekező felhők ellenére megúszta az esőt, így egy remek vasárnapi program lehetett ismét a régiségvásár.

Az immár hagyományos Miskolci Régiségvásárt minden hónap első vasárnapján rendezik meg a belvárosi sétálóutcán és a környező tereken. A régiségvásár forgatagában időutazáson érezheti magát az ember a rengeteg antik használati tárgyat és érdekességet szemlélve. A nézelődés itt már önmagában is egy izgalmas hétvégi program, a kereskedők persze jobban szeretik, ha nem mindent csak a szemnek tartogatnak a járókelők, hanem meg is vesznek néhány apróságot. Ha már vásár

A felhozatalra ezúttal sem lehetett panasz, volt itt minden a tajtékpipától, a régi festményeken át a huszárkardokig és régi könyvekig. És még sok ezer kacat, pardon, filléres emléktárgy is. 
A fotók tanúsága szerint aki elment a vásárba, jól érezte magát, akkor is, ha üres kézzel távozott. De vidám eladókat is láttunk, ami arra utal, hogy nekik sem volt ma rossz a napjuk – számolt be róla a Minap.hu.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek