Ismét nagy siker volt a Bolyoki Vigadalom

Megosztás

Immáron 23. alkalommal rendezték meg az eseményt. A szervezők színes programokkal várták a kilátogatókat. A sztárvendég Bereczki Zoltán volt.

A délelőtti hívogatóra egész héten lelkesen készültek a fiatalok, hogy a produkció zökkenőmentes és tökéletes legyen. Hatvan diák vett részt a felvonuláson, amely a strandtól a Bolyki főúton át, a Szent István utat érintően a Bíben-völgyben, vagyis a rendezvény helyszínén ért véget. A színpadi programok sora fél egykor kezdődött a Kék Sirály Zenei Együttes fellépésével, de a Szív Klub is szórakoztatta a közönséget. Majd bemutatkoztak a helyi intézmények. Janiczak Dávid polgármester délután négy órakor köszöntette a kilátogatókat, aki emellett a délelőtt zajló sport és egyéb programok díjátadásán is jelen volt. Az esemény fővédnöke elmondta, hogy már gyermekként is többször részt vett az eseményen.

„A városrészi rendezvények főként annak a városrésznek fontosak, ahol a rendezvényeket megtartják. Úgyhogy én nagyon örülök neki, hogy a rendezők minden évben – már most XXIII. alkalommal – megrendezik a Bolyoki Vigadalmat. Nagy köszönettel tartozunk nekik, hiszen ők ezt társadalmi munkában, az itt élőkért csinálják, és én, mint fővédnök, támogattam a rendezvényt, ennek köszönhető az, hogy sztárvendéget is sikerült hívni a mai alkalomra. Bízom benne, hogy mindenki jól fogja magát érezni itt Bolykon és az Újváros téren” – mondta Janiczak Dávid, polgármester.

Mind a fellépők, mind a kilátogató közönség nagyon várta az alkalmat, hogy megjelenhessenek a rendezvényen, amely mindannyiuk szívéhez közel áll. A NINOS zenekar spanyol zenei válogatással készült a közönségnek, az operett kedvelők számára pedig Dobi Zoltán és Mariann tartogatott meglepetéseket.

A legkisebbeket ugrálóvárral és arcfestéssel várták a szervezők. Emellett a vásárosok is alaposan fel voltak pakolva portékával, játékokkal, kürtőskaláccsal. Voltak, akik egyenesen az Amerikai Egyesült Államokból hazaköltözve vettek részt a rendezvényen.

Az est sztárvendége Bereczki Zoltán EMeRTon-díjas magyar színész, énekes, zenei producer volt, aki színvonalas műsorral szórakoztatta a közönséget. Főleg az esti produkciók vonzották a lakosságot. A szervezők most is változatos és tartalmas programokat igyekeztek összeállítani. A kora szeptemberi időjárás kedvezett a résztvevőknek. Idén is nagy sikert aratott a rendezvény, amelyre megközelítőleg 1300 ember látogatott ki. Az esemény megálmodói jövőre is szeretnék folytatni a hagyományt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek