Az MSZP is támogatja Veres Pált

Megosztás

A Jobbik-Konzervatívok után a Magyar Szocialista Párt is támogatja a polgármester újraindulását 2024-ben.

Miskolcon Veres Pál megmutatta, sem a világjárvány, sem a háború, de még a fideszes kormányzat megszorító politikája sem állíthatja meg abban, hogy megvalósítsa elképzeléseit, beváltsa ígéreteit. A járvány tombolása idején Városvédelmi Alapot hozott létre, így működni tudtak a város intézményei. Széleskörű összefogásnak köszönhetően a most 200 éves születésnapját ünneplő Miskolci Nemzeti Színház is nyitva maradt, és számos közösségi tér is létesült, írja Kunhalmi Ágnes , az MSZP társelnöke pénteki Facebook-bejegyzésében.

A politikus Miskolcra látogatott, ahol bejelentette, hogy az MSZP 2024-ben Veres Pál polgármestert támogatja az önkormányzati választásokon.

Kunhalmi közleményében kiemelte, hogy az ellenzéki városok vezetőinek különösen nehéz talpon maradni és jól teljesíteni. “A Fidesz az elmúlt bő évtizedben mindent elkövetett az önkormányzatok jogainak és erőforrásainak korlátozásáért, azok ellehetetlenítéséért. Az ellenzéki városvezetéseknek még nehezebb dolguk van, bizonyítaniuk kell, hogy nehezített pályán is meg tudják valósítani a fejlesztéseket, biztosítani tudják a szociális biztonságot.”

Veres Pál közösségi oldalán szűkszavúan megköszönte a Magyar Szocialista Párt támogatását.

Két héttel ezelőtt a Jobbik-Konzervatívok elnöke, Gyöngyösi Márton is a megyeszékhelyen járt és támogatásáról biztosította Miskolc polgármesterét.

Veres Pál – 🤝 Köszönöm a Magyar Szocialista Párt…

🤝 Köszönöm a Magyar Szocialista Párt támogatását! Eddig is együtt dolgoztunk, 2024-ben is közösen szeretnénk folytatni a megkezdett munkát. Együtt,…

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek