Börtönbüntetést kapott az ózdi férfi, aki meggyilkolta majd feldarabolta apját

Megosztás

A darabokat ráadásul kénsavval teli hordókba rakta, így próbálva eltüntetni a bűncselekmény nyomait. Most hét év börtönre ítélték. Nem tűnik túl szigorúnak.

A Miskolci Törvényszék hét év börtönre ítélte azt a férfit, aki megölte apját, majd a holttestet feldarabolta és egy kénsavval teli hordóban feloldotta, tájékoztatta a bíróság pénteken az MTI-t. Az ítélet nem jogerős.

A közlemény szerint a vádlott és édesapja 2020 szeptemberében együtt italozott ózdi családi házukban. Összevitatkoztak, majd a sértett egy kalapáccsal fenyegette meg a fiát. Erre válaszul a vádlott előbb ököllel, majd a dulakodás közben elvett kalapáccsal kétszer fejen ütötte apját, aki belehalt a bántalmazásba.

A vádlott el akarta tüntetni a holttestet, ezért két nappal később interneten keresztül hordót és kénsavat vásárolt, majd az addig a kamrában lévő holttestet egy fűrésszel feldarabolta és a testrészeket egyenként feloldotta. A szúrós és erősen kellemetlen szagra a szomszédok figyeltek fel és értesítették a rendőrséget; a vádlott a kihallgatásán beismerte tettét. Az ítélet nem jogerős, a vádlott, az ügyész és a védő is három munkanapot tartott fenn a nyilatkozattételre.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek