Jakab Péter elvált és most már felvállalja új szerelmét

Megosztás

A miskolci politikus egy ideje nem titkolta már, hogy külön költözött feleségétől és három gyermeküktől. Bár jó ideig csak baráti kapcsolatának nevezte Enikőt, most már egyértelmű, hogy egy párt alkotnak és ezt Jakab Péter már nem is cáfolta. Igaz, nehéz is lenne.

A találgatásoknak vége! Jakab Péter a Blikknek ismerte el először nyilvánosan, hogy hivatalosan is vége a házasságának, s azt sem cáfolta, hogy újra rátalált a szerelem. A Nép Pártján elnöke valósággal kivirult kampányfőnöke oldalán: már nem csinál titkot abból, hogy egy párt alkotnak Molnár Enikővel.

A hivatalos családi állapotom, ahogy az a legutóbbi vagyonnyilatkozatomból is kiderült, elvált. Ennél többet a nyilvánossággal továbbra sem kívánok megosztani” —írta sms-ben a Jobbik volt elnöke, A Nép Pártján első embere.

A Blikk azt is megkérdezte a politikustól, egy párt alkot-e kabinetfőnökével, s ezt az értesülést nem cáfolta.

Viharos időszakot sikerült végleg lezárnia Jakabnak. Másfél éve a hírek még a Jobbikkal való botrányos szakításától voltak hangosak, a pártot addig vezető politikus puccsot emlegetett, a párt új vezetése pedig a kabinetfőnökét, Molnár Enikőt is kirúgta. Azt a Molnár Enikőt, aki miatt magyarázkodni kényszerült, miután egy budapesti lakásból együtt távoztak a reggeli órákban, amiről fotó is készült. Akkor Jakab Péter még baráti viszonynak, munkakapcsolatnak nevezte, ami kettejük között van, de nem is tehetett mást, hiszen Miskolcon várta őt a felesége és a három gyermekük.

A kétlaki élet, a napi szintű ingázás Borsod központjából a fővárosba szinte felőrölte az ellenzéki pártvezért. A találgatások tüzére csak olaj volt, hogy rendszeresen jegygyűrű nélkül jelent meg a nyilvános szereplésein, a felesége pedig „egyedülálló”-ra változtatta a kapcsolati státuszát a közösségi oldalán.

Civilben az ellenzéki politikus már egyáltalán nem csinál titkot abból, kivel alkot egy párt, s az elmúlt évben nyilvánosan is felvállalja kapcsolatát a szintén háromgyermekes Molnár Enikővel. A Blikk egyik olvasója szemtanúja is volt, amint A Nép Pártján egyik rendezvénye után kart karba öltve, szorosan egymáshoz tapadva, mosolyogva beszélgetnek.

Az elmondottakat nem is cáfolja Molnár Enikő nyilvános Facebook-oldala, ugyanis az tele van közös, egymást ölelős fotókkal, amelyeken ifjú szerelmesekként mosolyognak. Igaz, a fideszes váláshullámot látva annyira már meg sem lepődünk semmin.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek