Szalagátvágásra gyűltek a fideszesek, heten adtak át egy rövidke dűlőutat Tokajnál

Megosztás

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében már sokadszorra fordul elő, hogy egy seregnyi fontos kormánypárti személy egybegyűlik egy szalagátvágáson. Ezúttal egy néhány kilométeres kis dűlőutat kellett ennyien átadni, alig fértek oda.

Majdnem sikerült megdönteni az egy útátadáson egyszerre tolongó fontos emberek számának magyarországi rekordját – legalábbis a Magyar Távirati Iroda (MTI) fotója alapján szinte a bizonyossággal határos módon levonható ez a következtetés. Tokaj az utóbbi hetekben célkeresztben.

A notabilitások konkrétan rá sem férnek a Tokaj-Zemplén Térségfejlesztési Program keretében felújított, több mint három és fél kilométer hosszú tarcali dűlőútra. De nézzük, kiket láthatunk a fotón (balról jobbra):

  • Butta László, Tarcal polgármestere;
  • Posta György, Tokaj polgármestere;
  • Bánné Gaál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei közgyűlés elnöke;
  • Wáberer György, a Tokaj Borvidék Fejlesztési Tanács társelnöke;
  • Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, a térség fideszes országgyűlési képviselője;
  • Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter;
  • valamint Szabó Tünde, a Tokaj Borvidék Fejlesztési Tanács társelnöke. 

Természetesen a beszédek sem maradhattak el. Gulyás Gergely az MTI beszámolója szerint azt mondta, a dűlőút átadása jól szimbolizálja azt a fejlődést, amelyet Tokaj-Hegyalja és Tarcal elért. Az itt elindult fejlesztések jó bizonyítják, hogy gyorsan fejlődik a tokaji térség, ezzel együtt az ország egésze – vélekedett. Egyúttal kitért arra is, hogy idén rekordokat dönt a turizmus mindenhol Magyarországon, a legfrissebb országos adatok az eddigi legjobb évet, 2019-et közelítik vagy verik meg. (via Népszava)

Fotók: MTI

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek