Kiderült: a brutális gyilkosság áldozata Tiszaújvárosban nőtt fel – videó

Megosztás

A napokban nagy port kavart az angyalföldi gyilkosság, amelyben egy 27 éves fiatal nőt ölt meg egy férfi, feltételezhetően az élettársa, akit azóta beazonosítottak és el is fogtak. Az áldozat családja Tiszaújvárosban él és a lány is ott nőtt fel.

Rendőrségi piros matrica tartotta a résnyire nyílt ajtót a 3. emeleti, angyalföldi lakásban. Itt találták meg négy napja a 27 éves fiatal nő holttestét. A társasház lakói akkor arról beszéltek az RTL Híradó stábjának, hogy hallották, amikor feltörték a lakást, és később a fiatal nő édesanyjának a zokogását is.

Hogy mi történt pontosan a lakásban, nem tudni. A rendőrség hajtóvadászatot indított a gyilkos kézre kerítéséért. A feltételezett elkövető a lány barátja volt, ő a gyanúsított. A lány Tiszaújvárosban nőtt fel, a családja most is ott él. A városban beszédtéma Petra halála. Ismerősei két hete még találkoztak a fiatal párral a belvárosban. „Itt volt két hete a triatlon, és itt együtt voltak a tóparton meg az egész ünnepségen. Megrendített ez a hír” – mondta egyikük.

Egy nemzetközi sportverseny nézőiként voltak jelen július első hétvégéjén. A fotókon, amik akkor készültek, összebújva voltak láthatóak, boldognak tűntek. A verseny kísérőprogramján, egy futóversenyen is együtt indultak. A közösségi oldalon megdöbbenve, szomorúan búcsúztak a fiatal lánytól. Azt írták, kedves, szorgalmas és jólelkű volt.

Az RTL Híradó elérte a lány édesapját, de amint megtudta, honnan keressük, megszakította a hívást. Két napja a Metropolnak azt mondta, „az egészet képtelenség feldolgozni, csak két hónapja voltak együtt”.  Az RTL információi szerint a férfi egy budai katolikus gimnáziumban tanult.

Kifejezetten jó megjelenésű, jólszituált emberről van szó. Mindig egy közvetlen, kedves srác képe él az ember fejében, ha rá gondol

– mondta ismerőse az RTL Híradónak. A Metropolnak nyilatkozó másik ismerőse ugyanakkor ijesztően féltékenynek írta le a férfit, szerinte úgy bánt korábbi szerelmével, mintha a tulajdona lenne.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek