Ütős webshop szakértői segítséggel?

Megosztás

Stratégiai fontosságú számodra a gyors növekedés? Nem szeretnél leragadni a kezdeti dilemmák kapcsán? Külföldi piacra lépést tervezel? Tudnod kell, hogy nagyon erős a verseny az e-kereskedelem területén, így minden előnyre szükséged lesz!

A legelterjedtebb e-kereskedelmi technológia online marketing fókusszal

Amennyiben Shopify webshop készítésben gondolkodsz, ajánljuk figyelmedbe a 7Blog ügynökséget, hiszen így komoly versenyelőnyre tehetsz szert. Laikusként, illetve kezdőként bizonyára rengeteg kérdés foglalkoztat, számos bizonytalanság gyötör, ennek ellenére nem kell a véletlenre bíznod az indulást sem. Egy profi csapat segítségével a sötétben tapogatózás helyett támogatást kapsz már a tervezés során is. 

A Shopify webshopokban bőségesek a lehetőségek, azonban megfelelő szakértelem hiányában ezek nem aknázhatók ki kellőképpen. Persze emellett ismerned kell a céljaidat is. Ezért is javasoljuk, hogy elsőként tisztázd le magadban a hosszú távú törekvéseidet, s ezt követően vedd igénybe a szakértői szolgáltatást. 

A sablonok végtelen tengerében bizony nem könnyű eligazodni, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy melyik mellett teszed le a voksod. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy azt gondolják, ami elég népszerű és tömérdek ajánlással rendelkezik, az biztosan számukra is megfelelő lesz. 

Erre azonban nincs konkrét recept, mivel a vállalkozásodra kell szabni, az értékesített termékeid, a célcsoportod alapján. Egy többlépcsős, komplex folyamatról beszélünk, egészen a tervezéstől a megvalósításig. 

Melyek a Shopify webshop előnyei? 

Egyszerű, felhasználóbarát kezelőfelületet biztosít, melyhez természetesen hozzátartoznak a részletes forgalmi- és termékriportok is. Nem kell programozónak lenned ahhoz, hogy elboldogulj a dashboarddal. 

További előnyként lehet megemlíteni a beépített marketing funkciókat, például az email automatizációs megoldásokat. Nem beszélve róla, hogy egy gombnyomással bekapcsolhatod az FB értékesítést, emellett számos app áll rendelkezésedre. Mindezeken túl egy SEO-optimalizált felületet kapsz, ami kifogástalanul gyors.  

A legtöbben előszeretettel használják az általa kínált oktatási anyagokat is. A sort még folytathatnánk az automatikusan frissülő vevői profilokkal, a hűségprogramokkal, és így tovább. 

Online marketing ismeretek a fókuszban

Akár ügynökség mellett döntesz, akár magad szeretnél belevágni a Shopify webshop készítésbe, tudnod kell, hogy szükséged lesz alapos online marketing ismeretekre, s éppen ezért biztatunk a szakértő bevonásával történő webshop készítésre, mert nagyon szerteágazó a folyamat és naprakésznek kell lenni minden téren. 

Képzeld el, hol szeretnél tartani öt év múlva, és ez a kép lebegjen mindvégig a szemed előtt. Az e-kereskedelemben farkastörvények uralkodnak, de egy profi csapat segít kihozni a legtöbbet a vállalkozásodból. Kerüld el a zsákutcákat, kezdd biztos alapokkal, tervezz, és ne érd be soha kevesebbel, mint az álmod!

Kapcsolódó cikkek