Kiscicákat mentettek a borsodi rendőrök, amiket sorsukra hagyva kitettek az út szélére

Megosztás

A kiscicák szerencséjére nem ütötték el őket a rendőrök, hanem időben észlelve nagyot fékeztek, majd gyorsan megtalálták a dobozt is, amit valaki az út szélére pakolt még korábban, abból másztak ki. Valóban életmentők voltak a zsaruk. A cicákat sorsukra hagyókról pedig inkább nem mondunk véleményt.

Megmentők! Kiscicák szaladtak a rendőrökhöz…és happy end – közölte humoros posztban a megyei rendőrség a közösségi médiában. Az eset egyébként még szombaton történt.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajókazai Rendőrőrs járőrei szombaton (július 15-én) Dédestapolcsány és Mályinka közötti útszakaszon hajtottak végre ellenőrzést. Aztán hatalmas fékezésre kényszerültek, ahogy meglátták az útra tévedő kismacskákat.

Négy kiscica jelent meg a rendőrök előtt. A járőrök később megtalálták az út szélén hagyott dobozt is, ahol vélhetően előző este hagyták a kölyköket. A rendőrök elsődleges intézkedésként a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra szállították a csöppségeket, amíg a bükkábrányi állatmenhely munkatársai el nem vitték a kismacskákat. Már jó helyen vannak. “Minden élet számít.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek