Miskolc: egy fiatal ráült a téren levő hatalmas óra mutatójára

Megosztás

Nem feltétlenül mindennapi látvány, de ebből is kialakult egy kisebb vita, hogy egyáltalán problémát jelent-e, ha valaki ezt teszi.

K. János tette fel a kérdést a közösségi médiában, hogy rendben van-e, hogy egy fiatal az óra mutatóján ül. Ebből azonban máris jött a szokásos vita, két teljesen ellentétes állásponttal. Néhány példa.

“Te Jó Isten, hogy emberek miket észre nem vesznek! Komolyan mondom, nekem fel se tűnt. Sok ráérős ember.” Vagy éppen “Nem, nem normális dolog. Ahogy az sem, hogy mindig mással kell foglalkozni!” “De ki az, aki hajnalban nézi a térfigyelő kamerát és még ki is posztolja? De jó lenne, ha ennyi időm lehetne. Ja nem, mert most ülnek rajta és most elállította az órát.”

Ugyanakkor a másik oldal is képviseltette magát. “Szerintem, azt se tudta hol van! Biztos valami bulizás után drogos hülye.” “Vajon mi a rosszabb, vagy elkeserítőbb: a tett vagy azok tucatjai, akik szerint ez tök normális?”

Szerintünk teljesen normális és mit foglalkozunk mi ilyennel, vagy azért lenne egy határ? Az is igaz, kellemes életünk lenne, ha ez lenne a legnagyobb gondunk, de sajnos ennél vannak sokkal nagyobbak is, pláne Borsodban.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek