Kerüljön közelebb a politika a közemberekhez, elindult az Őszintén Miskolcért program

Megosztás

A jelenlegi országos politikában azt láthatjuk a Fidesz-KDNP részéről, hogy sem az ellenzékkel, sem a közemberekkel nem szeretnének párbeszédet folytatni, mindent erőből old meg a kétharmad. Ezen változtatna a DK, Hegedűs Andrea képviselő asszony pedig megosztotta velünk a részleteket is.

A DK-nak nagy a felelőssége és a kötelessége, hogy képviselje Miskolc lakosságát – Hegedűs Andrea szerint. A párt ezért indította el az Őszintén Miskolcért programot, melynek során az elmúlt hónapokban városszerte 30 alkalommal települtek ki a DK munkatársai, hogy a helyi lakosokkal beszélgessenek.

Az országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján elmondta, a miskolci emberek szerint a legaggasztóbb problémák közé tartozik jelenleg a megélhetés, az oktatás, a lakhatás és az egészségügy helyzete is. Az elszabadult élelmiszerárak miatt is aggódnak az emberek a DK szerint (is).

Hegedűs Andrea rámutatott, hogy van alternatíva, van remény a most még nagyon sötét jövőképünk szebbé tételéhez, úgy hívják, kormányváltás. A jelenlegi ellenzék ugyanis leszámolna az “orbáni inflációval”, nem az árak, hanem a bérek emelkednének jóval magasabb ütemben. A program szeptemberben is folytatódik a nyári szünet után.

(A videó forrása: Minap Online)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek