Megújul az Ózd Városi Stadion főépülete

Megosztás

Karbantartási munkálatok zajlanak az épületen: szigetelik a tetőt, kifestik az öltözőket és folyosókat, ahol szükséges, megújulnak a burkolatok is.

Nagy munkálatok folynak a stadion épületén: az Ózdi Sport- és Élményközpont dolgozói a tető szigetelését végzik jelenleg – írja az ozd.hu portál. A rekonstrukció most elsősorban nem energetikai szempontból fontos, hanem a csapadék útját szeretnék meggátolni kátránypapír elhelyezésével, ugyanis az esőzések a korábbi esztendőkben több problémát is okoztak.

„A korábbi években már folyamatosan észleltük, hogy beázik az épület több helyen. Erre most adódott lehetőségünk, hogy ezt a karbantartási munkát is elvégezzük, és szeretnénk olyan állapotba hozni az öltözőket és az egész épületet, hogy amikor augusztusban kezdik a labdarúgók a szezonjukat, akkor egy viszonylag jó állapotban lévő létesítmény álljon rendelkezésükre” – mondta Nagy-Mengyi Péter, az Ózdi Sport- és Élményközpont ügyvezetője.

Nemcsak a tető állapotának rendezése élvez most prioritást, hanem a belső helyiségek és folyosók is tisztasági festést kapnak. A karbantartás során a megrongálódott burkolatokat is kijavítják, ahol szükséges.

A tetőn mintegy négyszáz négyzetméteres terület újul meg a beruházás eredményeként. A munkálatok másfél hete kezdődtek. A tervek szerint két hét múlva be is fejeződik a felújítás. Júliusban és augusztusban pedig a diákmunkások veszik birtokba a terepet.

Forrás és fotó: ozd.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek