A tardonai árvák megsegítésére jótékonysági koncertet szerveztek

Megosztás

Már pontosan tudni az időpontját és a helyszínét is. A jövő hétvégén lesz, itt segíthetünk a súlyos balesetben elhunyt pár árván maradt gyermekeinek.

„Közös emlékezés és jótékonysági koncertet” tartanak július 8-án 18 órától Dédestapolcsányban, a Tapi kocsma melletti udvarban és parkban, a Lázbérci-víztározó tapolcsányi ágának szomszédságában.

A résztvevők megemlékeznek a tragikus autóbalesetben meghalt tardonai házaspárról, és pénzadományokat gyűjtenek az árván maradt gyerekeknek – derül ki a szerkesztőségünkhöz eljuttatott felhívásból.

Mint a szervezők emlékeztetnek: a házaspár május 20-án egy szörnyű közúti balesetben Miskolc mellett, a 306-os főúton égett halálra, miután autójukkal egy folyékony nitrogént szállító tartálykocsival ütköztek: esélyük sem volt a túlélésre. Két kisgyermekük maradt árván, egy kétéves kislány és egy ötéves kisfiú, őket a nagyszülők nevelik.

A jótékonysági koncert előadója Juhász Marci a Csillag születik sztárja

„A megemlékezés és a jótékonysági koncert gondolata Hegyi Norbival és Hrabina Norbival történt baráti beszélgetés során felmerült fel – mondta a szervezők nevében Rácz-Tóth Katalin. A koncert sztárfellépőjének a Csillag születik sztárját és a Nomad zenekar énekesét, Juhász Marcit kérték fel.

„Ha Isten megáldott azzal a tehetséggel, hogy dalba tudom önteni az érzéseket, és ezt át tudom adni az embereknek, akkor, bár szomorúan, de úgy érzem, kötelességem ezen a közös emlékezésen elénekelnem együttérző és enyhet adó dalaimat gyertyafény köré gyűlve. Ott leszek! Segíteni szeretnék” – szavakkal fogadta el a felkérést Juhász Marci. 
A koncerten 2000 forintos belépőjeggyel lehet részt venni, és a teljes bevételt a szervezők átadják Viktória és Máté családjának. A további részletekről, a licitálásról és az adományokról a Minap.hu számolt be részletesen.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek