Drámai jelenetek: Rendőrök húzták vissza az öngyilkosságra készülő férfit

Megosztás

Egy elkeseredett fiatalember akart véget vetni az életének, de az arra járó rendőröknek hála megmenekült a halál torkából.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. június 27-én 20 óra 30 perc körül érkezett a bejelentés, hogy egy fiatalember a Sajólád és Sajópetri települések között található hídról a folyóba akar ugrani. A bejelentést követően egy közelben járőröző rendőrpáros – Popovics Géza r. főtörzsőrmester és Dudás Kálmán Krisztián r. őrmester – két percen belül a helyszínre érkezett, és azonnal felmérték a helyzetet, illetve megkezdték a segítségnyújtást.

A rendőrök gyors és hatékony reagálásának eredményeként a szerelmi bánatában öngyilkossági szándékkal a hídkorláton átmászó és leugrani készülő férfit rábeszélték, hogy elálljon tettétől, majd a közelébe lépve karját megfogták, és visszasegítették a hídra.

A járőrök ezek után beültették a fiatalembert a szolgálati autóba, és később a helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársainak adták át, akik további ellátás céljából kórházba vitték.

A fotó illusztráció (sportelet.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek