Így változik az NB I-es DVTK kerete

Megosztás

A DVTK ma tartja első edzését, amivel megkezdi a felkészülést a 2023/24-es szezonra. Emellett, új játékosokat is bejelenthetnek, akik erősítik majd a keretet idén.

Ma kezdődik meg a felkészülésük a 2023/2024-es idényre. Két év szünet után a csapat ismét az NB I-ben játszhat. Bár azt mondták, hogy a közös edzés előtt sajtótájékoztatót tartanak, bejelentették, hogy ezt egy későbbi időpontra halasztják. Az, üzenetben lemondott sajtótájékoztatón részt vett volna, Bajúsz Endre, a DVTK szakmai vezetője, Kuznyecov Szergej, a DVTK vezetőedzője és Holdampf Gergő, a DVTK csapatkapitánya.

Emellett, azt is közölték, hogy a megszokottól eltérő módon, az első edzés nem lesz nyilvános a sajtó számára. Ilyenre, legalább 25 éve nem volt példa.

A klub kerete, nagy változáson megy keresztül. Eddig távozott tőlük, Szűcs Kornél, Senkó Zsombor, Cseke Benjámin, Könyves Norbert és Eppel Márton. A csapatba érkezett Artem Odintsov, Bozhidar Chorbadzhiyski és a 22 éves kapus Karlo Sentic. A mai nap során újabb játékosokat jelenthetnek be a Diósgyőrnél. Ezek nem kizárt, hogy Marin Jurina és Eze Vincent Okeuhie lesznek.

Azok a játékosok akik várhatóan nem hagyják el a csapatot, azok Lukács D., Lőrinczy, Holdampf, Jurek, Obounet, Medgyes, Gera. Mellettük, Szatmári, Bárdos, Danilovic, Farkas D., Bokros, Csirmaz is valószínűleg maradni fognak.

A kiemelt képen Eze Vincent Okeuhie látható, aki nem kizárt hogy ebben a szezonban a DVTK csapatát fogja erősíteni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek