Elütött egy gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül távozott a miskolci kerékpáros

Megosztás

A miskolci rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/2379/2023. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen férfival szemben – számolt be róla a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. június 9-én 17 óra körül egy kerékpárral közlekedő férfi a Szemere Bertalan út 2. szám előtt nekiütközött egy gyalogosnak, aki a földre zuhant. A nő megsérült a balesetben. A kerékpáros pedig segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a képen látható segítségnyújtás nélkül elhajtó férfi személyazonosságának a megállapítása.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel, vagy a biciklis szermélyével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Kapcsolódó cikkek