Mentőhelikopter érkezett az autópályára, teljes útzár Arnót közelében

Megosztás

Ma reggel súlyos baleset történt, a Miskolc felé vezető pályaszakaszon teljes útlezárás van érvényben.

Kamionnak hajtott, majd a szalagkorlátnak ütközött egy kisteherautó az M30-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán, Arnót külterületén június 13-án reggel, közölte a katasztrófavédelem.

A balesethez az encsi és a miskolci hivatásos tűzoltók vonultak. Az egységek feszítővágóval kiszabadították a kisteherautó sofőrjét az összeroncsolódott járműből és átadták őt a mentőknek.

A mentőszolgálathoz kedden reggel 8.52-kor érkezett a riasztás, miszerint az M30-as úton, Arnót magasságában egy kamion hátuljába kisteherautó szaladt bele. A kisteherautó vezetőjét súlyos életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopterrel szállították a megyei kórházba – tájékoztatott Leskó Diána, a Mentőszolgálat szóvivője.

Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta, a kisteherautó egy kamionnal ütközött az autópályán, az érintett szakaszon a mentési munkálatok befejezéséig áll a forgalom.

FRISSÍTÉS:

Feloldották a teljes útzárat az M30-as autópályán Arnótnál a Miskolc felé vezető oldalon, rendőri irányítás mellett egy sávon halad a forgalom – tájékoztatta Varga Rudolf, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedd délben az MTI-t.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek